BOLUSPOR DEVREYE YİNE KÖTÜ BAŞLADI

19/01/2020
19
OCA
2020

TFF 1. ligde ilk yarıyı düşme hattında tamamlayan Boluspor 2. yarıya da kötü başladı. Kırmızı beyazlılar 8 yeni transfer yapmasına karşın muhtemel rakibi Osmanlıspor'a 2-0 mağlup olmaktan kurtulamadı.

Bolu Atatürk stadyumunda oynanan mücadeleye kırmızı beyazlılar Yavuz, Adilehou, Melih, Gökhan, Seth, Arif, Hakan, Halilovic, Delarge, Dodo, Hayrullah onbiri ile çıktı. Yeni transferlerden Adilehou, Emir Halilovic, Arif Morkaya, Delarge ilk onbire sahaya çıktı. 

İlk yarıda fazla etkili olmayan Boluspor Delarge ile bir pozisyondan yararlanamazken, konuk ekip 14'üncü dakikada Beykan ile öne geçti. Bu devrede Osmanlıspor Boluspor'a karşı daha etkili olurken, Ankara ekibi soyunma odasına 1-0'lık üstünlükle gitti.

İkinci yarıda Bolupor yine istediği pyunu sahaya yansıtamadı. Kulübeden Mustafa Durak, Kubilay Yılmaz ve Mustafa Eskihellaç hamleleri gelse de kırmızı beyazlılar rakip kalede pozisyon bulmakta yine zorlandı. Konuk ekibin 2. golü yeni transferimiz Arif Morkaya'nın kendi kalesine attığı golle gelirken, mücadele 2-0 Osmanlıspor'un üstünlüğü ile sona erdi.   

Bu mağlubiyetle Boluspor ligde kalma adına önemli bir maçtan puansız ayrılırken, muhtemel rakibi Osmanlıspor'a yine boyun eğmekten kurtulamadı.  

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.