"BİRLİKTE OLURSAK BAŞARIRIZ"

23/01/2020
23
OCA
2020

Boluspor taraftar grupları Yarenler ve Cadde 14 yaptıkları ortak açıklamada zor günler adım adım Boluspor'un üstüne çökerken önemli bir açıklamaya imza attılar.

"Ancak bir olursak başarırız.." mesajı ile camiaya çağrı yapan kırmızı beyaz sevdalıları kırmızı beyazlı ekibin Adana Demirspor maçı öncesi Bolu'daki son çalışmasına katılacaklar.

İŞTE YAPTIKLARI ORTAK ÇAĞRI;

Bizim Kavgamız Daha Yeni Başlıyor!!

İçinde bulunduğumuz zorlu süreçten kurtulmanın tek bir yolu var. O da herşeyi bir kenarıya bırakıp Kırmızı - Beyazına öyle yada böyle sahip çıkmak, son maçın son dakikasına kadar var gücünle bu takıma destek olmak.

Unutmayın herkes gider biz kalırız. BOLUSPOR bizim, bu şehir bizim. Şimdi küslükleri, kırgınlıkları bir yana bırakıp bir olma vakti, birlik olma vakti. İşte o zaman biz bu zorlukları üstesinden geliriz. Bunu daha önce başardık yine başarabiliriz.

Haydi Bolu, haydi Kırmızı-Beyaz sevdalıları yakılan bu meşalaye bir meşalade sen ekle takımına ve şehrine sahip çık..

Biz birlik, beraberlik meşalesini yakıyoruz ve Yarın 24 Ocak 2020 Cuma günü saat 16:30'da takımımızın idmanına gidiyoruz.

Sayın Valimiz ve Belediye başkanımız başta olmak üzere bütüm STK başkanlarını , üyelerini, Bolu halkımızı ve bu renklere gönül vermiş bütün taraftarlarımızı yarın 16:30'da Karaçayır da yanımızda görmek istiyoruz.

Ancak bir olursak başarırız..
Haydi Bolu hep beraber, omuz omuza güzel günlere..

Saygılarımızla

YARENLER & CADDE 14

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.