BAŞKAN ABAT'TAN AÇIKLAMA

08/06/2021
08
HAZ
2021

Boluspor Kulüp Başkanı Abdullah Abat Gölcük kapı gelirlerinin Boluspor’a verilmesiyle ilgili yaptığı değerlendirmede “Başkan Tanju Özcan Boluspor için bizden fazla çalışıyor” dedi.

Gölcük kapı gelirlerinin Boluspor’a verilmesinin ardından ilk olarak TV Bolu’ya açıklama yapan Boluspor Kulüp Başkanı Abdullah Abat Belediye Başkanı Tanju Özcan’a teşekkür ederek şu değerlendirmeleri yaptı:

Bende haberi gazetelerden duydum. Boluspor için yapılan her katkı Bolu markasını yukarıya taşımak içindir. Bizim kendimize yönelik bir talebimiz yok ve hiçbir zaman olmadı. Belediye Başkanımız Boluspor’a kaynak kazandırmak için var gücüyle çabalıyor. Başkan Tanju Özcan Boluspor’a değer katmak için bizden daha fazla mesai harcıyor. Kendisine Boluspor adına teşekkür ediyoruz. Kendisi de sağ olsun bize çok güveniyor. Boluspor için gece gündüz çalıştığımızdan şüphesi yok. Boluspor’un bir kuruşunu dahi heba etmeyeceğimizi çok iyi biliyor. Boluspor için çaba gösteren başta Bolu halkı olmak üzere Sayın Valimiz Ahmet Ümit’e, Milletvekillerimiz Arzu Aydın, Fehmi Küpçü’ye , Bakan Yardımcımız Fatih Metin’e ve Belediye Başkanımız Tanju Özcan’a çok teşekkür ediyoruz.

Kaynak: www.tvbolu.com.tr/

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.