BAŞARIYI DESTEKLEYENLERDE BUGÜN...

20/04/2021
20
NİS
2021

Haftaya İzmir'de Sultanlar ligi için final maçlarına çıkacak olan Bolu Belediyesporun başarılı ekibine bir destekte iş insanı Cemil Alan'dan geldi.

ES-ALAN METAL GERİ DÖNÜŞÜM Firmasının ortaklarından genç iş adamı Cemil Alan  zorlu turnuva öncesi yeşil beyazlılara destek olmak için soluğu başkan Sinan Barut'un yanında aldı. Bolu Belediyespor Kadın Voleybol takımının başarısından dolayı gurur duyduklarını belirten Alan, Bolu'ya voleybolu sevdiren ekibimize destek vermek istediğini belirtti. 

Yapılan destekten duyduğu memnuniyeti belirten Bolu Belediyespor Kulübü Başkanı Sinan Barut "Biz küçük rakamlarla büyük başarılara imza atıyoruz. Ama her başarının ardında iş insanımız Cemil Alan gibi bizi yürekten destekleyen kişiler var.  İşte o zaman biz başarıya mecbur kalıyoruz. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Kupayı Bolu'ya gelince bize destek veren herkese tek tek bir kez daha teşekkür edeceğiz" dedi. 

ES-ALAN METAL GERİ DÖNÜŞÜM Firmasının ortaklarından iş adamı Cemil Alan beraberinde getirdiği çeki Bolu Belediyespor Kulübü Başkanı Sinan Barut'a takdim etti.  

 

 
Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.