BAŞARILI SPOR ADAMI ÇELEN'İN İSMİ HEP YAŞAYACAK

06/12/2019
06
ARA
2019

Bolu Belediye Meclisi Aralık Ayı 1. oturumu Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan başkanlığında Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleşti. Oturumda gündeme alınan Jimnastik Federasyonu Başkanı Suat Çelen’in isminin bir sokak veya caddeye verilmesi önerisi İmar Komisyonuna havale edildi.

Haber; Erol DEĞİRMENCİ

Jimnastik Federasyonu Başkanı ve Dünya Şampiyonu, Bolulu Milli Sporcu Suat Çelen’in isminin bir cadde veya sokakta yaşatılması ile ilgili öneri Bolu Belediye Meclisi Aralık Ayı 1. oturumunda gündeme geldi.   Öneri hakkında konuşan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan; “ Şu anda Jimnastik Federasyonu Başkanı olan Milli Sporcumuz Suat Çelen’in isminin yaşatılmasını amaçlıyoruz. Rahmetli Murat Canbaş’ın ismi Bolu’da yaşıyor. Suat Çelen gibi bir değerimizin de ismini yaşatmak istedik. Burada zaten anladığım kadarıyla herkes de hemfikir. İnşallah Suat Çelen’in adını da hep birlikte yaşatacak karar bir sonraki oturumda imza atarız” ifadelerini kullandı.

 

“AİLECEK BÜYÜK ONUR DUYDUK”

İsminin Bolu’da bir cadde veya sokağa verilecek olması nedeniyle gurur duyduğunu belirten Suat Çelen ise;  “Memleketim Bolu’da bir cadde veya sokağa ismimin verilmesi teklifinin Meclis üyelerinin oy birliğiyle kabul edilmesinden ailecek büyük onur duyduk. Başta Bolu Belediyesi Meclis üyelerine ve özellikle fikrin olgunlaşmasını sağlayan Cumhur Bandakçıoğlu’na şükranlarımı sunarım” dedi.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.