ANKARASPOR'UN İŞİNİ UZATMADA BİTİRDİK!

21/03/2021
21
MAR
2021

TFF 1. ligin 27. haftasında düşme hattını yakından ilgilendiren maçta Boluspor deplasmanda Ankaraspor'u 2-1 yenerek ilaç gibi 3 puanın sahibi oldu.

Ligde umutları iyice azalan Ankaraspor karşısına ekibimiz sahaya Gentian, Fethi, Burak Asan, Oğuzhan, Araz, Muhammed, Edwin, Kabongo, Emin, Aykut, Mustafa onbiri ile çıktı. 

Haber: Emrah Akkavak / Spor14

Oldukça hareketli başlayan ilk yarıda Boluspor ile ev sahibi ilk dakikada birer pozisyondan yararlanamadılar. Kırmızı beyazlılar bu devrede 14. dakikada Kabongo ile öne geçerken konuk ekip 29. dakikada cevap verdi ve devre 1-1 sona erdi. 

İkinci yarıda Ankaraspor daha çok pozisyon bulan ekip olurken bu pozisyonlarda kalecimiz Selmani'nin başarılı kurtarışları ile Boluspor ev sahibi ekibe öne geçme şansı vermedi. Maçın uzatma bölümlerinde Araz'ın pasını iyi değerlendiren Marlinho şık bir vuruşla durumu 2-1'e taşıdı ve Boluspor zorlu maçta 3 puanı alarak ligde kalma adına önemli bir galibiyete imza atmış oldu. 

Bu sonuçla Boluspor puanını 32 yaparken, düşme hattından biraz daha uzaklaştı. Ankaraspor ise 16 puanda kaldı ve işini mucizelere bıraktı. Boluspor haftaya sahasında Adanaspor ile karşılaşacak.

Yorum yazın
İmlası çok bozuk, büyük harfle yazılan,
Habere değil yorumculara yönelik,
Diğer kişilere hakaret niteliği taşıyan,
Çok kısa ve konuyu zenginleştirmeyen yorumlar YAYIMLANMAYACAKTIR.
Sayfada yer alan yorumlar kişiye ait görüşlerdir. Yapılan yorumlardan sitemiz hiçbir şekilde sorumlu değildir.